• Meny
  • Meny

Billige hoteller i Bangkok – rom til under hundrelappen

Det er ikke spesielt vanskelig å finne et godt hotell i Bangkok, heller ikke til en forholdsvis rimelig pris uten at det behøver å gå på akkord med hverken komfort eller standard.

Selvfølgelig er det i Bangkok som i de fleste andre byer i verden, man får hva man betaler for, og jo tettere på sentrum et hotell ligger jo høyere er også prisen.

Nå er det imidlertid slik at den enkleste måten å ferdes rundt i Bangkok på er med enten drosje eller kollektivt, og da severdighetene ligger så spredt som de gjør, spiller et par kilometer i den ene eller andre retningen liten rolle.

Sentralt og likevel rimelig

Et av de mere sentrale hotellene i Bangkok er Trocadero Hotel som bare ligger noen få kilometer fra de fleste attraksjonene i sentrum. Dette hotellet har selvfølgelig alle de fasiliteter man forventer av et storbyhotell. Døgnåpen resepsjon og roomservice, tv på rommet, trimrom, kjøleskap, minibar og restaurant for å nevne noen. Hotellet har også utendørs svømmebasseng.

Familievennlig

Noe lenger fra selve sentrum finner man Khaosan Palace Hotel som har rykte på seg for å være spesielt velegnet for blant annet barnefamilier.

Hotellet ligger i gangavstand fra flere familievennlige severdigheter og har alle de fasilitetene man kan ønske seg av et slikt hotell. Dessuten er det røykfritt og har en egen dagligvarebutikk slik at man kan være noe selvforsynt under oppholdet.

Se flere bilder og priser på rom

Begge hotellene har trådløst internett og alle de internasjonale TV-kanalene.

Ingen av disse hotellene tillater hverken kjæledyr eller servicedyr som for eksempel førerhunder.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *