• Meny
  • Meny

Beste hotell i Bangkok – bo i Sukhumvit

Selv om man hovedsakelig drar til Thailand for å bli solbrent på stranden, hvorfor ikke bruke et par dager på hotell i spennende Bangkok?

Byen er spekket med muligheter for shopping, kulturliv og spennende mat. Ved siden av et uttal av flotte buddhistiske templer, som Wat Arun, kan man besøke Keiserpalasset, eller ta båtturer på byens elv. For den som kommer hit for første gang kan det også lønne seg å ta noen dager med guidede turer.

Store prisforskjeller på hotell

Bangkok har hotell som passer til en hver lommebok. For den med luksuriøs smak er Majestic Grande Hotel i sentrum et godt valg. Med svømmebasseng på taket, badstue og boblebad, kan du virkelig slappe av etter rundturer på kjøpesentrene som ligger en kort spasertur unna.

Hotellet byr også på helsestudio med massasje og behandlingsrom, samt gode matmuligheter om storbyens heseblesende tempo gjør deg lit lat om kveldene. Prismessig er Majestic Grande Hotel i øvre klasse, men sett med norske øyne er dette temmelig billig i forhold til hva man får i retur. Hotellet ligger i området Sukhumvit, med kort avstand til Nana Entertainment Plaza og Soi Cowboy.

Mellom en og annen luguber bar, finner du Bangkoks mest spennende spisesteder og restauranter, samt de merkeligste markeder.

Se flere bilder og priser på rom

Sentrum er meget stort

Slik som mange historiske storbyer er Bangkok vokst sammen av mange mindre byer og landsbyer. Derfor har byen mange sentrum.

Vil man ha med seg alt, må man bli kjent med de billige motorsykkeldrosjene som kalles tuk-tuk (eller ”sam lor” – som betyr tre-hjuling). Siam Paragon Mall (kjøpesenter) utgjør likevel et viktig midtpunkt i byens bedre strøk. Her finner man blant annet JW Marriott Hotel Bangkok, som er et veldig flott hotell.

Du kan velge mellom fem restauranter, med internasjonale og asiatiske kjøkken, samt barer og kaféer. Hotellet har også egen spa-avdeling, helsestudio og utendørs svømmebasseng.

Er du i Thailand for å spille golf, kan du starte rundene på Marriott. Her får du egen shuttle-bus til fem av landets beste golfbaner. Som med Majestic Grande, er Marriott ikke billigste hotell i byen. Men, herlighetene koster fortsatt langt mindre enn tilsvarende i Europa.

Se flere bilder og priser på rom

Egen leilighet i Bangkok

Et av de mer spesielle tilbudene i sentrum er Arcadia Residence Ploenchit Bangkok by Compass Hospitality. Hvis dere mer albuerom og selvstendighet, uten at det går ut over komforten, er dette et godt valg. Leilighetskomplekset har 10 enheter i to forskjellige størrelser.

Daglig renhold er inkludert, og alle enheter har komplette kjøkkenløsninger, selv om man strengt tatt ikke trenger det siste. Arcadia Residence ligger nemlig også i Sukhumvit. Der finner du byens beste spisesteder, omtrent på hvert eneste hjørne.

Se flere bilder og priser på rom

Hotell i laveste prisklasse

Noe man kan merke seg ganske raskt i Bangkok er at overnattinger kommer i meget forskjellige prisklasser. Hvis man ikke trenger et overnattingssted hvor alt er nytt og flott, men likevel vil nyte det storbyen har å by på, kan man gjøre dette langt billigere. Asia Inn Bangkok er et eksempel på hvordan man for en brøkdel av prisen, kan bo relativt behagelig.

Hotellet ligger i Sukhumvit, og rett i nærheten av Siam Paragon Mall. Det kjente markedet Pratunam er 10 minutter unna til fots.

Se flere bilder og priser på rom

Billig og bra hotell

Selv om utgiften med å bo på et billig hotell gjerne ligger på en femdel av prisen, er det vanlig å ha det grunnleggende på rommet. For nordboere er det gjerne et must med air-condition, hvis man ikke har hatt noen uker på å vende seg til et varmt og fuktig klima.

Dette gjelder også for steder som Pinnacle Sukhumvit Inn, som ligger midt i kjernen for byens underholdnings-område. Hotellet er rent og pent, men bobler ikke over av luksus. Likevel anbefales hotellet, blant annet på grunn av gjennomgående god service.

Se flere bilder og priser på rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *