• Meny
  • Meny

Transport fra flyplassen i Bangkok og inn til sentrum

Enten man lander på Suvarnabhumi International Airport eller Don Mueang er man avhengig av å kunne komme seg videre fra flyplassen og inn til selve Bangkok by.

Det er flere måter man kan reise videre på, noen hurtigere enn andre. Ikke alle er like gode. Vær forsiktig med å bruke piratdrosjer uten tilknytning til et ordentlig selskap. Det finnes eksempler på turister har blitt lurt eller ranet før de overhodet kommer ut av flyplassens område. Velg derfor en godkjent taxi dersom du ønsker å ta en drosje.

Reis behagelig med airport pickup

Verdenskjente Get Your Guide har samlet gode shuttlealternativer på nettsiden sin på en enkel måte. Det er uten tvil både oversiktlig og behagelig å bruke et slikt transportalternativ for å komme seg direkte til hotellet uten å måtte skifte til buss eller T-bane underveis. Flere selskaper tilbyr skyss dersom du skal videre til andre destinasjoner, eksempelvis Hua Hin eller Pattaya.

På nettsiden kan du lese tilbakemeldinger fra tidligere reisende og se rating hos de ulike selskapene før du bestiller. Anbefales for en mer komfortabel og stressfri reise. Transport kan bestilles her.

Buss og tog

Ellers kan man reise med både buss og tog litt avhengig av hvor i Bangkok man har tenkt seg, og har man på forhånd valgt en pakkeløsning for turen er det ikke sjelden hotellene har egne biler eller minibusser som både henter og leverer i lufthavnen.

Buss er behagelig da de ofte kjører direkte inn til de store bussterminalene i Bangkok, mens tog nok er det hurtigste alternativet. Stort sett alle offentlige transportmidler som driftes av lufthavnen eller firmaer tilknyttet denne har klimaanlegg, mens private aktører gjerne har det skrudd av for å spare drivstoff.

Les mer: Kollektivtrafikk i Bangkok

Varierende priser

På de offentlige transportmidlene er det som regel en fast pris på billettene, mens man i enkelte drosjer kan forhandle om prisen. Med eller uten taksameter. Det anbefales å velge med taksameter med mindre man ønsker å bidra litt til sjåførens husholdning da denne nesten konsekvent vil forsøke å ta høyere pris enn vanlig. Billig er det uansett.

Leiebil anbefales ikke i Bangkok med mindre man har god erfaring med kjøring i Thailand fra tidligere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *