• Meny
  • Meny

Generelt om hoteller i Bangkok

Bangkok har et stort utvalg av hoteller, og man finner alt fra de mest luksuriøse hvor man kan tilbringe ferie flere uker i strekk til de mest lugubre som leier ut rom på timesbasis. Eskortepike inkludert.

Nå hører sistnevnte heldigvis til et mindretall, og er relativt enkle å “lure av”, ikke minst på grunn av klientellet som ofte oppholder seg i hotellenes resepsjon.

Høy og god standard

De aller fleste hotellene i Bangkok er imidlertid av både svært høy og god kvalitet, og står absolutt ikke tilbake for noen tilsvarende andre steder i verden. Thaiene legger mye ære i god kvalitet og det å ha fornøyde kunder, noe som tydelig gjenspeiler seg i hotellene deres som har alle fasiliteter man kan ønske seg.

Typiske tjenester som vaskeri, trådløst internett og kabel-tv er helt alminnelig og mange av de turistrettede hotellene har også både spa, eget svømmebasseng og restauranter i tillegg. Gjerne i forbindelse med en takterasse forbeholdt egne gjester.

Se oversikten over anbefalte hoteller i Bangkok

Det lille ekstra

Mange av hotellene søker også etter å skape det lille ekstra som gjør at kundene nevner dem med positive ord og vendinger i andre sammenhenger, og som gjør at gjestene ofte velger å komme tilbake til det samme hotellet de allerede har besøkt minst en gang tidligere.

Typisk er dette små ting som å servere fersk frukt som for eksempel ananas fra egen hage til frokost, eller ved at hotelldirektøren selv går rundt og ønsker alle gjestene god natt og sørger for de har hva de trenger før han selv går hjem om kvelden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *