• Meny
  • Meny

Anbefalte hoteller i Bangkok – mye for pengene

Står man og skal leie seg inn på et hotell for et lengre opphold i Bangkok er det nærliggende å ønske seg et som ligger i forholdsvis nær avstand til de aktivitetene man ønsker å delta på, eller de severdighetene man har lyst til å se mens man er der.

God standard

De aller fleste typiske turisthotellene i Bangkok holder relativt god og høy standard og det er svært få feller å gå i. De fleste har alle de fasiliteter man kan forvente seg som for eksempel tv på rommene, internett, minibar og døgnåpen romservice.

Et av disse hotellene er Galleria 10 Hotel Bangkok, som også har limousinservice og eget svømmebasseng for gjestene.

Hotellet tilbyr også barnepass på rommet, dersom man reiser som familie og de voksne kunne tenke seg en tur ut og se en forestilling eller gå på en konsert hvor ikke de yngste kan delta.

Se flere bilder og priser på rom

Takterasse med basseng

Et annet hotell som ofte anbefales er Chateu de Bangkok, et enormt hotell med ikke mindre enn 135 værelser. Også her finnes alle fasiliteter inkludert barnepass på rommet, egen restaurant og tilgang til kjøkken for lettere husholdning.

Hotellet har også en stor takterasse med eget svømmebasseng og er flittig brukt av blant annet forretningsreisende da det også har et godt utstyrt konferansesenter.

Se flere bilder og priser på rom

Litt mer nøktern er The Promenade Hotel, som til tross for noe enklere standard ofte fremheves som et godt hotell. Det har ikke noe svømmebasseng eller spa men kjøleskap og kaffemaskin på rommet så man kan holde seg selv med både mat og drikke hvis man ønsker det.

Se flere bilder og priser på rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *