• Meny
  • Meny

Hvor skal du feste? Les mer om utelivet i byen

Utelivet i Bangkok er mildt sagt svært variert, og alt fra de mest lugubre nattklubbene til flotte diskoteker og hyggelige klubber med intime scener beregnet for små konserter finnes. Ikke alle stedene er like trygge sett med en skandinavs øyne, men stort sett forløper en kveld på byen i Bangkok problemfritt bare man holder seg til de områdene som anbefales og beferdes av turister generelt.

Thailands svar på Sunny Beach

Et av de områdene i Bangkok hvor det festes mer eller mindre døgnet rundt er i områdene rundt Kao San Road, som blant turistene ofte bare kalles “Thailands Sunny Beach” med klare referanser til den bulgarske varianten.

Her møtes spesielt backpackere og stemningen er stort sett alltid både høy og god.

Men selvfølgelig, det finnes en rekke andre alternativer også, og de fleste annerkjente hotellene har både nattklubb og barer man kan besøke.

Eksotisk og annerledes

Nattklubbene ute i byen er også ofte svært forskjellige fra hva man kanskje er vant til i Europa ellers, og mange steder er det utbredt prostitusjon og i de dedikerte “redlight-distriktene” er det også stor risiko for at man blir enten lurt eller svindlet.

Spør gjerne på et turistkontor eller i hotellresepsjonen hvilke klubber i nærheten som anbefales, eller gjør litt forarbeide før du reiser hjemmefra.

Det er fullt mulig å få mange gode kvelder på byen i Bangkok bare man bruker sunn fornuft og forhører seg litt på forhånd. Har man tenkt seg inn på noen av de respektive barene eller nattklubbene skal man huske det ofte er dresskode for å komme inn.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *