• Meny
  • Meny

Infomasjon om overnatting og soveplasser

Det er lett å finne overnatting i Bangkok, og det finnes hele gater fulle av alt fra de rimeligste vandrerhjemmene til de mere eksklusive hotellene. Og det er i Bangkok som de fleste andre steder, man får hva man betaler for.

Mange velger å bestille en eller annen form for pakkeløsning for oppholdet i Thailand og Bangkok og i de aller fleste vil enhver seriøs reisearrangør også benytte seg av seriøse og velkjente aktører i markedet i Bangkok. Reiser man derimot uspesifisert eller på egenhånd bør man være noe mere oppmerksom på hva slags sted man innkvarterer seg.

De aller fleste stedene er der riktignok for å tilby best mulig service for sine kunder, men enkelte opererer litt i et slags grenseland hvor de gjerne benytter seg av sjansen til å tjene noen kroner ekstra.

Sjekk på nettet

Et godt tips er å gjøre noe forarbeide og sjekke potensielle overnattingsteder på internett før man reiser hjemmefra. Les hva andre har erfart de samme stedene og gjør et valg ut fra dette. Enkelte såkalte hoteller er fordekte bordeller, og rommene leies ut på timebasis. Gjerne sammen med en ”tjenestepike” etter eget valg nede i resepsjonen.

Be gjerne om et rom som vender bort fra gaten utenfor eller i en etasje høyt oppe hvis det er mulig. På den måten reduserer man eventuell støy om natten, for Bangkok kalles ikke byen som aldri sover uten grunn.

Et yrende folkeliv døgnet rundt og biler, motorsykler og busser er flittige brukere av lydhorn, helt uten å vise hensyn til hva klokken måtte vise.

Se oversikten over anbefalte hoteller i Bangkok

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *