• Meny
  • Meny

Hostels og rimelige herberger i Bangkok

Bangkok er en svært populær turistby, og mange som kommer dit har helt andre planer enn å tilbringe tid på et hotellrom. Enten man bare er på gjennomfart og hovedsaklig kun trenger et sted å sove, eller ønsker å holde budsjettet på et minimum, er et hostel en fin løsning for de aller fleste.

Ulempen er selvfølgelig at man ofte må dele både rom og sanitære fasiliteter med andre, men på den andre siden kan det like gjerne være en fin anledning til å treffe nye venner på.

Siamaze Hostel

Et kjent hostel i Bangkok er Siamaze Hostel, hvor man finner alle de fasilitetene man kan ønske seg. Trådløst internett, bagasjeoppbevaring og selvbetjeningsvaskeri tilbys og man får kontinental breakfast på bestilling.

Her kan man også velge mellom rene sovesaler og det finnes både separate saler for menn og kvinner med åtte senger i hver og et blandet rom med kun fire senger. Familier eller reisende med barn kan booke enkeltrom med dobbeltsenger. De mindre rommene har også fjernsyn.

Se flere bilder og priser på rom

Boxpackers Hostel

Et annet anbefalt hostel i Bangkok er Boxpackers Hostel. Her er det også trådløst internett og frokost inkludert i prisen og det finnes egen bar med lounge. Resepsjonen er døgnåpen og det tilbys transport til og fra lufthavnen.

Boxpackers Hostel har flere sovesaler med en rekke enkelt- og dobbeltsenger i høyden. Alle sengene har gardiner man kan trekke for, slik at man får en viss grad av privatliv.

Begge stedene er betjeningen behjelpelige med utflukter og eventuelle billetter til forskjellige arrangementer i Bangkok.

Se flere bilder og priser på rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *